Sofia Karlberg

Sofia Karlberg

Möt Youtube-sensationen Sofia Karlberg. 19 år gammal sprakade det till för det svenska stjärnskottet – och hon blev en viral stjärna. Sångerskans cover på ”Crazy In Love” av Beyoncé har lyssnats över 85 miljoner gånger på Spotify och klättrat på heta listor som UK Hot 40.

Med sin R&B- och popkompatibla sångröst har Karlberg också förtrollat många med tolkningar av Hoziers ”Take Me to Church”, ”Shameless” av The Weeknd – och fler internationella dunderhits.

I dag är Sofia Karlberg Sveriges tredje största kvinnliga artist på Youtube, sett till hennes 1,4 miljoner Youtube-följare. Uppe på toppen har sångerskan tungt sällskap av Zara Larsson och Tove Lo.

Singlarna ”A Bible of Mermaid Pictures” och ”Paris” är två dansgolvssköna smakprov på vad den nya spännande artisten tänker leverera. Sofia Karlberg kommer att släppa egna låtar spridda över hela 2017.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Sofia Karlberg

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?