Shirin

Shirin

En sensationell röst, en färgstark personlighet och en begåvad låtskrivare. Dessa ord gjorde Shirin sällskap in i 2018 och har växt sig starkare längs med årets hyllade sommarturné som avslutades på en fullsatt konsert på Statement Festivalen i Göteborg, livesänt i Sveriges Radio, inför en lyrisk publik.

Den nu 23-åriga sångerskan och låtskrivaren singeldebuterade under 2017 med ”Back To The Basics” och har därefter släppt Frans-covern ”If I Were Sorry” tillsammans med Damn! (kanske mest kända som Timbuktus högenergiska kompband), samt sitt debutalbum ”Almost Lover” under våren 2018.

Shirin har annars ett eget liveband.
– Vi började spela ihop för tre år sedan. Trummor, bas, piano, nu har vi även en tjej på kör, pads och percussion. Ett riktigt bra band kan man inte köpa. De bär en som sångerska och gör att man presterar som bäst. Du leker med musiken och är ändå trygg, sammanfattar hon.

Under våren 2019 väntas Shirins andra album släppas. Inspiration och samarbetspartners kvarstår, medan soundet tar en liten annan väg. Albumet spelas in med just hennes eget band och ger en ny dimension till Shirins musik. Shirin har en förkärlek till det gamla, från Motown, via Michael Jackson till modernare artister som Amy Winehouse och Adele. Steget till att spela in allt live i samma rum är därför naturligt och sätter en ny och spännande ton på kommande album.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Shirin

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?