Reyn

Reyn

Reyn skriver texter som träffar en i hjärtat med personliga historier, upplevelser och drömmar. Med hoppfulla melodier, en ikonisk look och en stark vision – så är Reyn här. Och han är allt annat än lowkey.

När Reyn var femton år så hade han precis hoppat av gymnasiet och fann sig själv ståendes vid ett vägskäl. Reyn kunde enkelt valt samma väg som sin bror och pappa – men han visste precis hur och var den vägen skulle sluta. Ödet ledde honom istället till producenten Picasso on the beats studio i Årsta, och plötsligt blev allt självklart. Reyns val blev musiken.

Efter sex års arbete i skymundan från strålkastarljuset, så hade Reyn experimenterat klart med olika sounds, texter och stilar, när han för första gången intog scenen för ett halvår sedan. Han hade äntligen lyckats skapa sin egna, unika vibe – influerad av både rock, rap och pop - och insåg att han var redo att ställa sig framför en publik. Efter att ha gästat Lamix på hans ”OMG (Remix)”, samt följt med honom på turen under hela hösten så var det klart att Reyn skulle joina ”NBLSOUND” som drivs av bröderna Pato Pooh & Pablo Paz som bland annat ligger bakom just Lamix, samt nykomlingarna Simeon & Showit.

Debutsingeln “Lowkey” mottogs med flera miljoner streams, hiphop-Sveriges hyllningar och B-rotation på P3. Där efter följde Hagsätra-artisten upp debutsuccén med singeln “Cartier” och i februari släpper han nytt.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Reyn

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?