Petter

Petter

Ständigt aktuelle Petter har fler järn i elden än de flesta. Han är vunnit priser i allt från Grammisgalan till Årets talare, driver flertalet restauranger och har givit ut 4 böcker. När Petter väver ihop alla sina olika influenser utlovas underhållning i världsklass – boka honom idag.

“Det är egentligen helt otroligt att det är lika kul att köra live nu som för 18 år sedan. Min katalog har växt men det har min publik också. Det mäktigaste med konserterna nu är att det är roligare än någonsin" - Petter

För knappt 2 år sedan firade Petter 20 år som artist – och utöver fem näst intill slutsålda kvällar i rad på Mosebacketerrassen i augusti hann Petter med att släppa en fullängdsplatta, en EP och tre singlar.

En bedrift värd att nämna – men givetvis tog ingenting stopp där. Sedan dess har Petter släppt 5 singlar, rivit av en jubileumssäsong av TV-programmet Så mycket bättre, hunnit skriva & släppa boken “Min plats på jorden" och nu är Petter högaktuell med sprillans nya skivan “Varholmsgatan”.

Föreläsningar med Petter

Han är inte bara en av våra mest framgångsrika artister, han är dessutom både författare och en hyllad företagare. I sina populära föreläsningar hämtar Petter historier från sitt eget liv för att inspirera åhörarna.

Föreläsning: "Artisten, varumärket och entreprenören"
Med sina 14 album, otalet hits, stark entreprenörskänsla och finurlig marknadsföring har Petter varit oavbrutet aktuell sedan genombrottslåten "Vinden har vänt" år ’98. Föreläsningen "Artisten, varumärket och entreprenören" handlar om Petters kreativa entreprenörskap och imponerande artistkarriär och bjuder publiken på en intressant inblick i hans framgångsrika arbetsliv. Dessutom stimulerar föreläsningen till nytänkande och ger tips om hur man håller koll på sitt varumärke och hur sponsring kan användas effektivt.

Föreläsning: "Så blev jag artist"
Petter berättar personligt och engagerat om sina koncentrations-, läs- och skrivsvårigheter och om hur han på ren vilja och envishet klarade av skolåren. Genom hiphopen byggde han upp sitt självförtroende och hittade också sitt eget sätt att uttrycka sig på. I den här föreläsningen använder Petter exempel från sitt eget liv när han pratar om vikten av att gå sin egen väg och att ha viljan att övervinna sina motgångar.
Efter den årliga Bokmässan genomförs alltid en enkät där besökarna får betygsätta föredragen. På 2013 års bokmässa fick Petters seminarium 4,9 av 5,0 för "föreläsarens förmåga att inspirera" och 4,8 av 5,0 i helhetsomdöme.

Föreläsning: "En hyllning till språket"
Petter är ett levande exempel på hur okonventionella vägar kan leda till en uppskattning för ord och språk. Trots att han knappt kunde skriva sitt namn när han gick i skolan, har Petter idag skrivandet som yrke. I den här föreläsningen berättar Petter om sitt liv utifrån sin musik och nysläppta bok "16 rader". Han förklarar hur hans kärlek till språket föddes genom hiphopen och hur viktigt det är att inspirera folk att hitta nya vägar så att de inte fastnar i samma spår.

Vinprovning: "Smaka på musiken"
Petters och erkände vinskribenten Alf Tumble håller i vinprovningar där frågesport blandas med "blindprovning och fet musik".

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Petter

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?