Newkid

Newkid

Newkid har under 2018 hunnit med ett EP-släpp och en sommarturné. I november 2018 släppte han nya EP:n ”AW18”, och sluter cirkeln med turnén ”FÄLLER INGEN TOUR (SS18-AW18) under våren 2019.

Newkid började 2018 med att gästa Molly Sandén på årets P3 Guld med ett storslaget framträdande. Newkid fortsatte året med att släppa låten Ny Lur, med en musikvideo som bara gick att se via hans Instagram Story i 24 timmar. I juni i år släppte Newkid hyllade EP:n SS18, som sammanlagt redan streamat 10 miljoner streams och innehöll guldsäljande singeln Lakan som fortfarande ligger topp100 på Spotify. I samband med releasen åkte Newkid ut på sommarturné där han bland annat spelade på Storsjöyran, Peace & Love och norska Slottsfjell-festivalen.

Den 30 november släppte Newkid EP:n AW18, och i samband med det släpps även biljetterna till turnén ”FÄLLER INGEN TOUR (SS18-AW18)” där Newkid elegant väver ihop allt det bästa från musikåret 2018.

– FÄLLER INGEN TOUR (SS18-AW18) kommer vara något ni aldrig sett från mig innan,hälsar Newkid.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Newkid

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?