Miss Li

Miss Li

Miss Li är en svensk popsångerska och pianist som spelar en typ av pianopop som bygger på en blandning av flera olika musikstilar såsom blues-, jazz-, kabaré- och folkmusik.

Miss Li släppte hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum mellan hösten 2016-2017 - skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades inte minst av publik och fans, men även av press och hitsingeln ”Beautiful” har i skrivande stund åtnjutit en placering på Svensktoppen i hela 49 veckor. Hyllningarna och hitsinglarna har avlöst varandra, och kort efter albumsläppet packades väskorna med scenkläder inför en kritikerrosad vårturné och en lika hyllad sommarturné kort därpå.

Släppet av nytolkningen ”Den vintertid nu kommer” under hösten 2018 markerade dessutom startskottet för en flitig arbetsperiod då de började avverka en lång, lång rad studiotimmar tillsammans med några av världens största producenter och artiser – och det utlovas både ny musik och diverse collabs någon gång under 2019.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Miss Li

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?