Mange Makers

Mange Makers

Mange Makers är tre killar som skrev in sig i svensk Youtube-historia som en av de första humorgrupperna. Med hjälp av tomtebloss och ballonger spelade de in sin första musikvideo år 2011 – en video som idag har över 9 miljoner visningar.

Deras första låt, “Fest Hos Mange”, nådde dubbel-platina, deras uppföljare “Mange Bjuder” sålde platinum på mindre än en månad. Tredje singeln, “Drick Den”, fick mer än en miljon visningar på Youtube efter en vecka och passerade gränsen för platina efter en månad. Med det följde en turné på över 400 spelningar runt om i Norden, från Globen till Gröna Lund och Norge.

Trots alla framgångar splittrades Mange Makers, men deras passion för musiken fanns kvar. Efter sju år har Mange Makers förenats med en större plan än någonsin: dom är i studion och jobbar på ett album, parallellt filmas en dokumentärserie som ställer frågan “Vad hände med Mange Makers?”.

För 10 år sen gjorde Mange Makers Youtube-historia, nu ska dom göra det igen!

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Mange Makers

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?