Linn Koch-Emmery

Linn Koch-Emmery

Linn är Sveriges nya indiestjärna och har det senaste året inte bara levererat hyllad lo-fi indie fylld av skarpa melodier som gräver sig långt in i ens undermedvetna. Hon har även turnerat USA och Mexiko, öppnat för Johnossi på deras europa turné, spelat förband till Pussy Riot och hylltats av Seymour Stein (SIR Records, Ramones, Madonna, Talking Heads, Depeche Mode) på MUSEXPO i L.A. som “festivalens bästa artist”. Den 20 september spelar hon på Reeperbahn festival i Hamburg.

Sedan debut EPn “Boys” (2018) har det surrats om Linn världen över, musiken har lovordats av de stora bloggarna, The Line of Best Fit, DIY Magazine och Passport Approved mfl, plockats upp av radiostationer som KCRW, KROQ och P3, uppmärksammats i Dagens Nyheter och Aftonbladets veckans bästa listor och hamnat på en mängd Spotify listor.

Senaste singeln “Don't Sleep on My Luv" är skriven av Linn Koch-Emmery, producerad och mixad av Niklas Berglöf och mastrad av Magnus Lindberg. Det är den andra singeln från hennes nästkommande EP som kommer att släppas som en vinyl tillsammans med den första EPn.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Linn Koch-Emmery

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?