Lilla Sällskapet

Lilla Sällskapet

Lilla Sällskapet släppte sin singel "Över molnen", sitt andra album "Nattdjur" och var ute på en Sverigeturné under hösten 2015.

Lilla Sällskapet, som består av Erik Nordström och Mats Norman, ligger bakom hits som "Om vingarna bär" och "Jag vill ut". Tidigare under 2015 släppte de låtarna "Plan B" med Eboi och "Punkideal".

I slutet av augusti 2015 släppte Lilla Sällskapet sin nya singel ”Över molnen” och bara dagar senare släpptes även deras andra album "Nattdjur".

På det nya albumet har det poporienterade soundet uppdaterats med influenser från en rad olika genrer. Från hiphop till trap och r’n’b.
 Soundet kan ses som ett utryck för den utveckling Lilla Sällskapets medlemmar gjort i och med sina andra projekt - Mats som producent till Maskinen och Mash Up International och Erik som sångare i Ansiktet, men främst handlar det om en naturlig fortsättning av en resa de två vännerna påbörjade redan i ungdomen.

 Vi har alltid rört oss mellan genrer och jag personligen har aldrig förstått mig på människor som bara gör en viss typ av musik. Vad vi än gör tillsammans blir det ändå Lilla Sällskapet. Vi har vår dynamik, säger Mats Norman.

Sammanlagt har deras låtar ungefär 15 miljoner spelningar på Spotify.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Lilla Sällskapet

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?