Lilla Namo

Lilla Namo

Lilla Namo är en av Sveriges absolut mest medvetna artister som inte låter sin talang och budskap stanna på kreddbasis. Hon har hittills samarbetat med bland annat Petter, Daniel Adams-Ray, Timbuktu, Marit Bergman och Linnea Henriksson. Hon har blivit utsedd till ”Årets svenska rap” av Musikguiden, ”Årets hiphop” på P3 Guld, blivit Grammisnominerad till årets textförfattare och även utnämnd som en av landets bästa textförfattare av Jan Gradvall. Ett gediget bagage med respekt, med andra ord.
 
Lilla Namo stod för ett av de största genombrotten i musiksverige 2012 då hon debuterade med den kaxiga genusflippen "Haffa Guzz". Låten blev en enorm succé som spelades flitigt på radio och Lilla Namo var namnet på allas läppar. Hennes snillrika och kompromisslösa rimstil utsågs till "Årets svenska rap” av Musikguiden i P3 och hon blev rejält omskriven i media.
 
I slutet av 2012 kom singeln "Höj volymen”, som Nöjesguiden kallade för Sveriges svar på Jay-Z:s klassiker “99 Problems” och som utsågs till “veckans bästa” av SVTs PSL. Kingsize Magazine utnämnde henne till "en av Sveriges mest spännande kvinnor”.
 
Under 2014 släppte Lilla Namo också singlarna "Ny Bil" och “Min” med Blen på sång och den 3 december sände SVT “Dom kallar oss artister” med Lilla Namo i fokus. Året därefter var Lilla Namo ute på den hyllade turnén "Ikväll är vi kungar tillsammans" med bland annat Rosh, Petter samt Ison & Fille.
Efter singelsläppen ”Förlåt” och ”Håll Käften” 2017 var Namo inne och touchade på en helt annan sida av musiken. Efter ett möte i studion med den australienska producenten Swick under februari månad i år så tändes återigen gnistan på nytt. Via hans beat hittade Lilla Namo tillbaka till sitt gamla sound, ifrån sången tillbaka till rappen. Så här beskriver hon inspirationen till den nya EPn:
 
– Den här EPn har varit fast inom mig i flera år och jag visste bara inte hur jag skulle få ut den. Sen bestämde jag och producenten Swick att han skulle komma till Stockholm en vecka.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Lilla Namo

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?