F.N.Y

F.N.Y

F.N.Y är emotionell elektronisk pop/r’n’b på svenska som vibrerar av intimitet och ärlighet. Hennes debut-EP - den dagboksärliga “4 april till 3 juni” - innehåller bland annat den uppmärksammade låten ”Duktig”. I år har F.N.Y släpps singeln ”Silvana”, som följdes av klubbgig. I sommar ser du den unika, modiga artisten på festival!

Efter att ha skrivit på engelska gick producenten och låtskrivaren F.N.Y (a.k.a. Fanny Hultman) över till svenska för att kunna öppna upp sig mer och dela med sig av sina tankar om sexuell frihet, identitet och att ta sig ur en roll man inte trivs med.

F.N.Y debuterade som soloartist 2016, med den naket ärliga EP:n “4 april till 3 juni”. Låten ”Duktig” väckte stor uppmärksamhet i media med sina textrader. I december släppte F.N.Y låten ”Fridhemsplan” och i mars kom nya singeln "Silvana". Släppen följdes av ett antal konserter, bland annat på en het nordisk festivalen för ny musik att hålla koll på - by:Larm i Oslo.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka F.N.Y

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?