Bjoern

Bjoern

Linnéa Björn aka Bjoern växte upp i Dalarna, närmare bestämt Hedemora och Norberg, två små byar där sport och framförallt längdskidor var det naturliga valet. Linnéa skulle bli bäst, det var det ingen som helst tvivel kring. Men livet tog en snabb vändning. Efter en tung period i hennes ungdom med psykisk ohälsa bytte hon riktning.

"Sport var alltid min grej, jag skulle bli världens bästa längdskidåkare liksom, men efter en tuff period i min ungdom blev musiken min egna lilla snabbkurs i att lära känna mig själv på riktigt."

När Linnéa mådde som allra värst var musiken och skapandet det som blev hennes räddning. Hennes nya passion fick henne att söka till musikmakarna där hennes kommande, första singel 'Why' blev till. Musiken blev under denna period Linnéas allt. Den fick henne att öppna upp sig på ett helt nytt sätt, långt bort från den inramade värld hon tidigare levt i som elitidrottare. Numera satsar Linnéa Björn helhjärtat på musiken och är på ett plan i livet där balans, ärlighet och ro har gjort henne till den hon är idag. 'Why' är den första smakbiten av Bjoern's powerpop som världen den 23:e Januari 2020 äntligen får ta del av. Det är ärligt, berörande och framförallt bedårande vackert. Bjoern är en ny röst på den svenska musikscenen, en röst vi troligtvis kommer att se mycket av under 2020.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Bjoern

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?