Amanda Fondell

Amanda Fondell

Amanda Fondell är tillbaka och sommaren 2018 kommer hon bland annat ställa sig på en av scenerna på festivalen Peace & Love i Borlänge. Resan började redan 2011 då blivande artisten från Linderöd var med i ”idol” och imponerade med att vinna hela tävlingen. Hösten 2016 spenderade Amanda i en gyllene miljö för framgångsrik popmusik Los Angeles där hon hittade sitt ultimata solosound.

Detta mynnade ut i singeln ”Naked” som låter lite annorlunda än det hon gjort tidigare. Artisten beskriver det själv som soundet hon har letat efter. Låten är skriven av Amanda Fondell själv, Andreas Roos och Linnea Södahl. Producerad av Robin Grubert och mixad av James Krausse i Los Angeles. 

– ”Naked” handlar om en situation där en kompis byggde upp en värld med lögner. En fasad som man försöker bryta, där jag berättar att jag vill bara se dig och din nakna själ, så som du är skapad, berättar Amanda Fondell.

I början av sommaren 2018 fortsatte Amanda Fondell med att släppa låten "Crown"som hon skrivit, producerat och släppt helt själv. 

Kontaktuppgifter

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka en artist.

Bokning och frågor kontakt-b2b@blixten.se
Press press@blixten.se

Pressbilder

Boka Amanda Fondell

Vänligen fyll i formuläret för att skicka en förfrågan till vår artistbokare, så återkommer vi till er snarast möjligt. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta artister som sträcker sig bortom vårt eget stall!

 

Dina uppgifter
Typ av tillställning
Önskar ni ytterligare hjälp?