Boka artist

Boka sveriges bästa artister & liveunderhållning hos oss

Blixten & Co representerar stolt ett 80-tal artister, underhållare, konferencierer, komiker och föreläsare.

Vi hjälper dig hitta rätt underhållning till ditt event – oavsett om det gäller ett bröllop, kickoff,
företagsevent, mässa, konferens eller fest.

Med över 12 års erfarenhet i ryggen har vi producerat allt från oförglömliga konserter, teaterföreställningar, humorshower, svettiga klubbkvällar, operaföreställningar i kalkbrott, dansföreställningar, akustiska gig, och mycket mer.

Vill du boka en artist? Look no further.

LIVEUNDERHÅLLNING TILL DITT EVENEMANG

Det är något speciellt med att se talanger uttrycka sig i ord, form och musik. Vi representerar stolt ett 80-tal av Sveriges främsta artister och underhållare, och oavsett om du vill boka en artist, konferencier eller föreläsare till allt mellan företagsevenemang och privata tillställningar – så har vi något som passar.

AMBASSADÖRSKAP & INFLUENCER MARKETING

Idag är många artister även indirekt influencers och det är en naturlig del av vårt arbete att hantera förfrågningar kring samarbeten som berör de artister och profiler vi arbetar med.  Vi har stor erfarenhet av att identifiera passande ambassadörer till ert sammanhang. Vi tar varsamt hand om hela processen från urval, avtal, aktivitetsplan, genomförande och utvärdering.

Vår utgångsidé är alltid att vi strävar efter trovärdiga, relevanta och långsiktiga samarbeten med företag vars produkt/tjänst matchar artisten, dess karriär & plan för sitt personliga varumärke. Ett ambassadörskap fungerar som bäst när kopplingen känns naturlig och relevant.

FÖRETAGSSAMARBETEN

Oavsett om du vill göra ett samarbete eller en kampanj med en enskild artist – kopplat till en turné eller produktion – eller med Blixten & Co som företag, så har vi både idéer och möjligheter att skapa spännande och effektiva koncept.

BILJETTRÄTTIGHETER

Biljetter till slutsålda evenemang? Alltid tillgång till de bästa platserna? Möjlighet att köpa biljetter innan biljettsläppet? Låt oss tillföra värde till ert lojalitetsprogram med exklusiv tillgång till fantastiska evenemang över hela landet.