Miranda Sings

Miranda Sings är en av de största humorstjärnorna på Youtube. Hennes parodi på en tonårings tafatta försök att göra covers av moderna hits är en stor succé med över 3,3 miljoner prenumeranter och mängder av engagerade fans över hela världen. Den 6 och 7 juni uppträdde hon på China Teatern i Stockholm.

Med sammanlagt över 360 miljoner visningar av sina filmer och enorma mängder fans över hela världen är Miranda Sings en av de största Youtube-stjärnorna just nu. Hon har publicerat sina satiriska filmer online sedan 2008 och fler än 75 av dem har över en miljon visningar.

2009 började Miranda Sings uppträda live med sina falskklingande covers av kända låtar och sina udda och självcentrerade livsråd. Föreställningarna har gjort succé med fin kritik från media och en ständigt växande fanskara som behandlar henne som en superstjärna. Under hösten har hon sålt ut föreställningar i bland annat Las Vegas, Manchester, Vancouver, Glasgow och tre shower i London.

Miranda Sings har också blivit något av en förkämpe mot mobbning på nätet genom att vara öppen med vilka hatiska kommentarer och brev hon får ta emot.

Miranda Sings nominerades 2014 till en Teen Choice Award och hon har också medverkat i flera stora webb-serier och Nickelodeons “Victorious”.

Pressröster om Miranda Sings live:

BroadwayWorld

"Miranda är hysteriskt rolig (...) du har aldrig sett något som henne tidigare"

The Edinburgh Reporter

"ogenerad, omogen och väldigt, väldigt rolig"

Business Insider

"så förfärligt att det är lysande"

London Evening Standard

"Det är så mycket som händer i den här showen att det är djupare än det först verkar"