Melodifestivalen 2018

Nu är biljetterna släppta till årets turné som besöker Karlstad, Göteborg, Malmö, Örnsköldsvik, Kristianstad och Stockholm. Premiären är lördagen den 3 februari i Löfbergs Arena som står värd för fjärde gången i ordningen. Nytt för i år, utöver ordinarie biljetter, är två VIP-paket; ”Sjärnpaketet” och ”Green Room-paketet” som bland annat ger de absolut bästa platserna och early entry till arenan. 

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Matinéföreställningarna på lördagarna är en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för den som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan är något helt unikt i sig.

Delta med din smartphone
Via den officiella och kostnadsfria appen ”Melfest Live” kan alla följa hela turnén på nära håll, se exklusiva artistklipp från backstage och ta del av olika erbjudanden. Man har också möjlighet att uppgradera sin biljett i appen. ”Melfest Live” finns att ladda ner kostnadsfritt via Google Play eller Appstore.

Årets nyhet: VIP-paket
I år finns dessutom, utöver ordinarie biljetter, två VIP-paket att välja på. ”Stjärnpaketet” som bland annat inkluderar early entry till arenan och garanterar de allra bästa platserna längst framme vid scen, samt ”Green Room-paketet” med platser på de eftertraktade raderna kring Green Room (i green room på matinérepet) bland mycket annat.

 

OBS! Biljetterna säljs ENDAST via Ticketmaster tel: 077-170 70 70 eller ticketmaster.se
(handikapplatser bokas endast via telefon).