Weeping Willows

Weeping Willows gör ett fåtal exklusiva spelningar sommaren 2020!

I slutet av sommaren gör Weeping Willows ett fåtal utvalda spelningar runt om i landet där de besöker Kalmar, Båstad, Katrineholm. Dessutom har de fått äran att genomföra årets avslutningskonsert på Dalhalla i september. Biljetterna till sommarens spelningar går att köpa nu!

I mars förra året kom Weeping Willows tionde och Grammisnominerade studioalbum ”After Us”, som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Med nytt album i bagaget var bandet ute på en omfattande turné både under sommaren och hösten. Vintern ägnades åt ”Christmas Time Has Come Tour”, för femte året i ordningen. Weeping Willows plats på den svenska livescenen är helt enkelt självklar!

I sommar kommer Weeping Willows göra ett fåtal exklusiva spelningar i augusti där de besöker Kalmar, Båstad och Katrineholm. Sedan tidigare är bandet bekräftade till Dalhallas avslutningskonsert i september. 

Biljetter finns ute nu!

Nyheter

Fler nyheter
21 aug 2019

Weeping Willows på vinterturné för femte gången!

Weeping Willows gör det igen! I vinter är det dags för succén "Christmas Time Has Come Tour” att åka på turné för femte gången. Aftonbladet har beskrivit konceptet...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Weeping Willows. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.