Weeping Willows

Weeping Willows

Bandet som aldrig sover… I mars släpptes Weeping Willows tionde studioalbum ”After Us” som hyllades unisont av Sveriges journalistkår. Under året har bandet varit ute på en omfattande sommarturné som sedan följdes upp av den rosade konceptturnén ”After Us”, vilken under hösten har spridit sitt budskap runt om i hela landet. Nu står vintern för dörren och det är återigen dags för Weeping Willows att sprida julglädje runt om i Sverige med sin hyllade succéturné ”Christmas Time Has Come Tour”. Julturnén är den femte i ordningen och är ett koncept som beskrivs som ”Årets vackraste julkonsert”. 

Den hyllade konceptkonserten har nyligen varit ute på höstturné och följs nu upp av succén "Christmas Time Has Come Tour”. Aftonbladet har beskrivit konceptet som ”Årets vackraste julkonsert” och den 30 november är det turnépremiär i Sandviken. Därefter följer konserter i Göteborg, Stockholm och Jönköping. 

Det var 2014 som det guldskivebelönade julalbumet ”Christmas Time Has Come” släpptes och som följdes upp av en utsåld julturné runt om i Sverige. Succén återvände året efter, även då med ”lapp på biljettluckan”. Därefter tog bandet en paus från julen för att planera firandet av sitt 20-årsjubileum. År 2017 återupptog Weeping Willows traditionen då de både släppte nytt material i form av minialbumet ”Snowflakes” och åkte på turné. Även den gången samt förra året spelade bandet inför utsålda hus. 

I år är det alltså femte gången ”årets vackraste julkonsert” är på turné där Weeping Willows bjuder på en blandning av låtar ur sin tjugotvå år långa karriär dock med tonvikt på "Christmas Time Has Come” och ”Snowflakes”.

Med på turnén följer även Anders Kappelin, Carolina Wallin Pérez, Goran Kajfes och Per Ruskträsk Johansson på bas, keyboard och kör, trumpet och saxofon.

 

Nyheter

Fler nyheter
21 aug 2019

Weeping Willows på vinterturné för femte gången!

Weeping Willows gör det igen! I vinter är det dags för succén "Christmas Time Has Come Tour” att åka på turné för femte gången. Aftonbladet har beskrivit konceptet...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Weeping Willows. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.