Tomas Andersson Wij

Våren 2019 släppte Tomas ”Splitter, Vol. 1”, ett sorts specialalbum med det bästa av tidigare outgivna + nyskrivna låtar till andra artister, som Freddie Wadling, Sara Zacharias, Rikard Wolff och Bo Kaspers Orkester. Den äldsta låten är från 1999 och den senaste skrevs härom året.

Den senaste singeln från plattan, "Just idag känns du nära (Saras sång)", premiärspelades på Diabetesgalan i TV3 och skrevs för Sara Zacharias. Texten handlar om hennes far, Ted Gärdestad, och blev så personlig att Sara, trots att hon älskar låten, inte klarade av att sjunga den.

Albumsläppet efterföljdes av en bejublad vårturné som avslutades med två minnesvärda kvällar på Södra Teatern i Stockholm. Sommaren samma år var TAW ute på soloturné och duoturné med Mauro Scocco. TAW är en av de svenska artister som turnerar allra mest, och Mauro Scocco hade inte gjort en turné sedan 1989. Så de gemensam sak och förgyllde kvällen på tio väl valda sommarscener.

Under våren 2020 väntas ny musik som ska bli till ett album under hösten.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tomas Andersson Wij. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.