Tomas Andersson Wij

Tomas Andersson Wijs höstturné flyttas fram

Till följd av COVID-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas Tomas Andersson Wijs planerade höstkonsert till våren 2021.

Du som har biljett till någon av konserterna kommer kontaktas direkt med information om ett nytt datum, då din köpta biljett givetvis gäller.

- Stor besvikelse att min höstturné måste flyttas fram. Det var inte vad jag ville och planerade för, men det är som Iggy Pop sjunger: ”You’ve got to deal with the real”. Jag försöker tänka att tiden går fort. Och en sak är säker, det kommer kännas helt fantastiskt den dagen när scenljusen tänds och vi kan samlas igen, hälsar Tomas Andersson Wij.

För frågor och mer information om vad som gäller för din biljett ber vi dig kontakta respektive spelställe.

Information till dig som har biljett till Stora Teatern i Göteborg
Konserten med Tomas Andersson Wij i Göteborg har flyttats till 27 februari 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet. Du som har biljett kommer kontaktas av Stora Teaterns biljettkassa via mejl efter den 3 augusti. Biljettkassan har nu sommarstängt.

Information till dig som har biljett till Växjö Konserthus
Konserten med Tomas Andersson Wij på Växjö Konserthus 9 oktober 2020 kommer flyttas till våren 2021. Vi jobbar för att inom kort kunna presentera ett nytt datum och kommer kontakta dig som har biljett med mer information.

Information till dig som har biljett till Jönköpings Konserthus
Konserten med Tomas Andersson Wij på Jönköpings Konserthus har flyttats till Jönköpings Teater 26 februari 2021. Nya biljetter (inkl. ev. garderobsbiljett) mejlas inom kort till den mejladress som angavs vid ursprungsköpet.

Biljettinformation

Du som biljettköpare kontaktas alltid av Blixten & Co med den senaste informationen om det evenemang du köpt biljett till. Om datumet för ditt evenemang skulle begränsas eller förhindras till följd av COVID-19 kommer du i god tid meddelas om vilket datum konserten flyttas fram till (då din köpta biljett fortfarande gäller).

Mer om Tomas Andersson Wij

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”). Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen. Med sig har han ett nytt album, ”Högre än händerna når”, och ett helt nytt band. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tomas Andersson Wij. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.