Tjuvjakt

Efter ett längre uppehåll för att ge utrymme åt skapandet så beger sig Tjuvjakt ut på vägarna igen! Gruppen har växt fram som en av Sveriges största hiphopakter och senaste singeln ”Vårt år” har sålt guld. Efter ett succéartad 2018 så är det nu dags att ta sig an Sverige i sommarskrud! 

Tjuvjakt består av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. De har sedan starten 2012 samlat ihop över 170 miljoner streams på Spotify och etablerat sig som en av de mest mångfacetterade och påhittiga hiphopgrupperna i Sverige. Under våren 2017 släpptes albumet ”Pojkvän” som tog Sverige med storm. Den innehåller bland annat megahiten ”Tårarna i halsen” som sålt platina fyra gånger om och erhöll nomineringar för ”Årets låt” i både Grammis och P3 Guld.

Gruppen har sedermera fortsatt turnera flitigt och lyckades nå stora framgångar under 2018 med albumet ”okokokokokokok” och singeln ”G-unit & Canada Goose”. Just nu är de aktuella med singeln ”Vårt år” tillsammans med Estrad. 

Tjuvjakts hiphop karakteriseras av charm, påhittighet och en livsbejakande mentalitet: en vilja att vara konstruktiv och uppmuntra det som är bra, snarare än dissa det som är dåligt. Detta, i kombination med sköna beats och en allestädes närvarande humor, gör dem till en frisk fläkt i svenskt musikliv.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tjuvjakt.