Tjuvjakt

Klubbturné våren 2020

Tjuvjakt  gör  5  exklusiva  klubbgig  i vår!

Sedan starten för åtta år sedan har Tjuvjakt tagit hiphopscenen med storm och har under de senaste åren vuxit fram som en av Sveriges största hiphopakter. Förra året bjöd bandet på en sommarturné som kröntes av en packad spelning på Gröna Lunds Stora Scen. Just nu jobbas det flitigt på helt nytt material, och som upptakt gör gruppen 5 exklusiva klubbgig runt om i Sverige under våren 2020.

Tjuvjakt är en av Sveriges mest kreativa och mångfacetterade hiphopakter och har bland annat vunnit GAFFA-priset ”Årets Genombrott” och erhållit flertalet nomineringar i P3 Guld och Grammis. Med sina tre fullängdsalbum, två mixtapes, en EP och tre singlar har de genererat över 200 miljoner streams på Spotify och har med sina högenergiska framträdanden gjort sig välförtjänta av en plats i publikens hjärtan landet över. 

Efter ett kortare uppehåll är det i vår dags för flitigt arbetande Tjuvjakt att bege sig ut på fem exklusiva klubbspelningar i landet, med start i Borlänge den 27 mars. Just nu jobbar bandet stenhårt i studion med att färdigställa helt nytt låtmaterial som släpps någon gång under våren. 

Lidingöbaserade Tjuvjakt startades 2012 och består idag av Olle Grafström, Arvid Lundquist, Kid Eriksson, Jesper Swärd och Fredrik ”Woodz” Eriksson. Det senaste albumetet "okokokokokokok", är deras tredje studioalbum som släpptes 2018, och innehåller bland annat hitlåten “G-Unit & Canada Goose”. Förra året släppte bandet singeln ”Vårt År” tillsammans med estraden, som i nuläget har över 18 miljoner streams på Spotify, och samma år släpptes även singeln ”Sodavatten” tillsammans med Movits!.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Tjuvjakt.