Thundermother

Thundermother

Namnet säger allt: High Voltage Rock 'n' Roll. Thundermother spelar inte bara rock 'n' roll, Thundermother är rock 'n' roll!

Bokning & Press

HEAT WAVE, det helt nya albumet, är det musikaliska uttrycket för bandets slående livsstil: en sofistikerad version av ett AC/DC möter Motörhead-sound med fräscha moderna rockelement och ett rikt 70-talsgroove.

Det nya albumet "Heat Wave" (släppt 31 juli 2020) kom in på de officiella albumlistorna i många länder och stannade där i flera veckor. Aftonbladet gav albumet fyra plus och skrev ”Svenska Thundermother har siktet inställt på världsherravälde. Fjärde albumet ”Heat Wave” hintar om att det troligen bara är en tidsfråga”

Thundermother beskrivs ofta som ett av Sveriges hårdast turnérande band. Med festivaler som Wacken, Graspop, Bråvalla och Metaltown i ryggen, samt förband till inga mindre än KISS på deras Kiss Kruise, gjorde bandet ett hyllat framträdande på en av Sweden Rock’s största scener sommaren 2019. Nu är dom åter igen redo att möta den svenska publiken.

GUERNICA MANCINI, bandets vocalist hälsar:
“Vi är sjukt glada och taggade över detta nya samarbete med Blixten & co. Vårat mål är att nå så många som bara möjligt med vår musik och med Blixten är vi säkra på att just det kommer att hända. Att äntligen få vara en del av ett starkt team i Sverige som delar vår vision betyder allt.“

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Thundermother. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.

Bokningar

Christian Määttä

christian.maatta@blixten.se