The Mamas

The Mamas

The Mamas är gruppen som slog igenom över en natt som körsångerskor till bidraget John Lundvik och hans låt Too late for love i svenska Melodifestivalen 2019. Resultatet blev slående! Inte bara för John utan även för The Mamas och de sjöng tillsammans hem vinsten i finalen på Friends Arena.

Idag är The Mamas officiellt en grupp på 3 sympatiska superdivor – Ash Haynes, Loulou Lamotte & Dinah Yonas Manna. De har en talang utöver det vanliga. Sången är magi. Likaså scennärvaron. Drömmar kan bli verklighet och 2020 blir med största sannolikhet året då The Mamas tar Sverige och Norden med storm på allvar.

Just nu är The Mamas aktuella i 2020 års upplaga av Melodifestivalen. Den 1 februari vann The Mamas första deltävlingen och gick direkt till final med den egna låten Move, en modern uptempo poplåt med soul och gospelinslag. Den 29 mars ser vi dem i finalen på Friends Arena!

ASH HAYNES
Ash Haynes är amerikansk medborgare, från Washington D.C. 1996 inledde hon som 8-åring sin artistkarriär. Under åren har soul, r&b, gospel och country blivit hennes musikaliska fokus.
Ash har turnérat med stora amerikanska stjärnor och namn som t.ex. The Barrett Sisters, countryartisten The Zack Brown band, R&B-artisten Glenn Jones och Tony Terry för att nämna några. Ash är en superstar i amerikansk förpackning som nu bor i Sverige för att göra karriär med sina Mamas.

LOULOU LAMOTTE
Loulou har med sin stora soulfulla popröst sjungit och underhållit i många olika sammanhang och samarbetat med många stora artister. Hon har ett Idoldeltagande i bagaget där hon för många blev en stor favorit. Loulou skriver låtar både till sig själv och andra och hennes kärlek till musiken är djup. Hon har haft äran att medverka med Malmö symfoniorkester, något hon beskriver som en barndomsdröm som gick i uppfyllelse och i Skåne är hon på hemmaplan och har en stark förankring på underhållningsscenerna runt om.

DINAH YONAS MANNA
Dinah har sin bakgrund inom jazz, soul, gospel och hip hop. Under de senaste åren har hon jobbat med många svenska och internationella storstjärnor. Bl.a. Katy Perry (studio), John Lundvik (mello-19) Jerry Williams (turné/show), Jonas Gardell (show/turné/mello-18), Jenny Wilson (turné/studio), Kristin Amparo (turné/TV), Nina Persson & A-Camp (live/TV), Eric Saade, Blacknuss, Rigo Pencheff, Syster Sol, Asha Ali, Lill Lindfors, Jocelyn Brown, Andreas Lundstedt, Timbuktu, Vincent Pontare & Beatifics, Music Is the Weapon m.fl. Dinah har varit yrkessångerska i närmare 20 år, körledare i 10 år och hon jobbar även som låtskrivare. Under åren har hon fått många TV-meriter och hon hittas på Spotify både som solo- och körsångerska.

Bokning & Press

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka The Mamas. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.