Stallet

Humorgruppen Stallet presenterar en måndagsklubb med gäster – En föreställning om flockbeteende

Den hyllade humorgruppen Stallet – senast aktuella med TV-serierna "Trettiplus" och "Alla hästar hemma" –  arrangerar en måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår. Under åtta måndagskvällar framför de en föreställning om flockbeteende där även ett antal gäster kommer ansluta till flocken. Dessa är inga mindre än William Spetz, Sissela Kyle(som även står för regi), Fredrik Lindström, Johan Glans, Babben Larsson och Kristian Luuk. Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min stora sorg.

Stallets medlemmar är i grunden gjorda för att leva i flock. Det vill vara med varandra, är bra på att läsa kroppsspråk och är vaksamma och reagerar med att fly eller försvara sig när något oväntat inträffar. Samspelet med såväl varandra som andra arter har stor betydelse för utvecklingen av socialt beteende och risken för skador vid blandning är inte lika stor som många tror. Så vad händer egentligen när flockens sammansättning utmanas och förändras? Det undersöker Stallet i sin måndagsklubb på Rival i Stockholm i vår.

Kompositör och ljuddesigner för föreställningen är den tokhyllade artisten Min stora sorg
– Jag har jobbat på att bygga ett sound på temat flockbeteende. Ljudbilden byggs kring naturen och människans olika ljud. Beats baserade på kråksång och pussar. Organiska instrument som har mycket kropp i sitt sound. Stallet är fantastiska sångare allihop så det gäller att leverera musik som är lika ljuv som deras stämmor. Arbetet är ganska utmanande då idén som jag kommit på är rätt så avancerad, men får jag till det (vilket jag måste hehe) kan det bli vackert och humoristiskt som det ska va. Musiken och ljudbilden är till för att förstärka stämningar och sätta publiken i olika rum, berättar Anso Lundin a.k.a. Min stora sorg.

Premiären för ”En föreställning om flockbeteende” går av stapeln måndagen den 11 mars på Rival i Stockholm.

Speldatum
11 mars – Stockholm, Rival (gäst: William Spetz)
18 mars – Stockholm, Rival (gäst: Sissela Kyle)
25 mars – Stockholm, Rival (gäst: William Spetz)
1 april – Stockholm, Rival (gäst: Fredrik Lindström)
8 april – Stockholm, Rival (gäst: Johan Glans)
15 april – Stockholm, Rival (gäst Helena Bergström)
29 april – Stockholm, Rival (gäst: Babben Larsson)
6 maj – Stockholm, Rival (gäst: Kristian Luuk)

Manus Stallet
Regi Sissela Kyle
Kompositör & ljuddesigner Min stora sorg
Scenografi & kostym Maria Peterson
Ljusdesign Maria Ros

Information

Biljettpris 195-595kr.
Föreställningen är ca. 90 minuter lång utan paus.
Åldersgräns 6 år. Användning av rök förekommer i föreställningen.

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du har frågor eller undrar något. Observera att vi inte säljer några biljetter, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.