Sarah Dawn Finer

Unik middagskonsert 4 & 5 december

Sarah Dawn Finer

Med flera guldsäljande soloalbum, framgångsrika soloturnéer och hitlåtar har Sarah Dawn Finer cementerat sig som en av Sveriges mest folkkära artister och låtskrivare. Hon har sjungit på kungliga tillställningar, galor och som mellanakt i Eurovision Song Contest finalen för över 200 miljoner tittare.

Bokning & Press

Se Sarah Dawn finer live på Elite Hotel Marina Tower

Välkommen till en unik kväll på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm tillsammans med en av Sveriges mest folkkära artister, Sarah Dawn Finer.

Sarah har flera guldsäljande soloalbum, framgångsrika soloturnéer och hitlåtar bakom sig. Hon har sjungit på kungliga tillställningar, galor och som mellanakt i Eurovision Song Contest finalen för över 200 miljoner tittare. Sedan december 2019 är Sarah dessutom skivbolagsboss då hon släppte sin första singel på egen label och har även blivit konsertproducent.

I december har du chansen att se Sarah Dawn Finer på nära håll under en härlig kväll med mat och musik på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Tillsammans med två musiker kommer hon att framföra en intim konsert med en mix av hennes eget magiska låtmaterial och personliga vinterfavoriter. Kombinera en härlig kväll fylld av musik med en välkomponerad trerättersmeny i vår ståtliga festsal Gyllene Salen. Varmt välkommen med din bokning!

Produced by Blixten o co & Elite Hotels of Sweden. Åldersgräns 18 år.

Mer om Sarah Dawn Finer

Sarah har bland annat sjungit eller spelat in duetter med Peter Jöback, Mauro Scocco, Moneybrother, Malena Ernman, Louise Hoffsten, Eric Bibb, Nils Landgren, Stephen Simmonds, Björn Skifs, Lisa Nilsson, Helen Sjöholm, Måns Zelmerlöw, Fatboy, Martin Stenmarck, Andreas Lundstedt, och många fler. 

Sedan december 2019 är Sarah dessutom skivbolagsboss då hon släppte sin första singel på egen label och har även blivit konsertproducent.

Men hon slutar inte att imponera där.
Som skådespelare har Sarah hyllats för roller på scen såsom som Sally Bowles i musikalen ”Cabaret”. Och såklart som humorkaraktären ”Lynda Woodruff”. Hennes CV sträcker sig även långt med olika programledaruppdrag. Hon har programlett ”Melodifestivalen” och ”Så ska det låta” 3 gånger, ”Sarah’s sound of musicals” och SVT:s julvärd är några av Finers uppdrag i TV-rutan.

Sarah är även en bejublad och hyllad konferencier och föreläsare som verkar både på engelska och svenska.

Nyheter

Fler nyheter
23 aug 2019

Ingen vinter utan Sarah Dawn Finer!

I fjol blev det ett kärt återseende för Sarah Dawn Finers älskade vinterkonserter där hon bjuder på en musikupplevelse som inte lämnar någon oberörd. Med sig...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Sarah Dawn Finer. Observera att biljetter endast går att köpa via köplänkarna du hittar på denna sida.