Popkollo Föreläsningar

Sedan 2003 har Popkollo arrangerat musikkollon och arbetat praktiskt med att skapa ett mer jämställt musikliv. På vägen har Popkollo utvecklat metoder och verktyg som de gärna delar med sig av! Metoder för hur en skapar en trygg grund för kreativitet och hur en praktiskt kan arbeta med normkritik, bland annat. Genomgående för allt Popkollo gör är att de fokuserar mer på praktik än teori, så även i utbildnings- och föreläsningssammanhang.

Popkollo har tidigare anlitats av bland andra: Spotify, Kungliga musikhögskolan, Musikförläggarna, Arkitekturhögskolan KTH, Ifpi, Blixten & co, Sensus, Världens största musikfestival, Tekla-festivalen, Musik Direkt, ROKS, Volontärbyrån, Smok/Kulturskolerådet, Stockholms tjejjour, Claremont och Röda Korset.

Popkollo erbjuder utbildningar, föreläsningar, workshops och processledning, och kan även ta fram skräddarsydda upplägg formade efter just era behov. Nedan beskrivs våra grundupplägg.

Kontakta vår Säljutvecklare Max på max.hokdal@blixten.se eller Säljare Torbjörn på torbjon.smedhag@blixten.se om du är intresserad av Popkollos föreläsningar.