Newkid

31 jul 2020 konsert
01 aug 2020

Newkid

Artisten Newkid har med sitt album SS/AW18 i ryggen varit på en stor turné med 40 stopp, en turné som innehöll hans allra första headlinespelning på Vasateatern i Stockholm.

Newkid gör ingenting halvhjärtat och han satte ribban skyhögt redan där och då. Det växte fram en nyvunnen kärlek till att spela live, och det var ur de känslorna han fick inspiration till sitt kommande album.

Den 27 september släpptes första singeln ”Mi Amor” som är skriven av Newkid och producerad av Picasso On The Beat.

”Det var på min turné ’Fäller Ingen Tour’ som jag började förstå att jag ville uppmana till mer romantik. Tjejer har alltid dominerat min publik men denna turnén kom fler och fler grabbar, höll om varandra och sjöng ut deras hjärtan.

Vi började bygga på en plattform där allt inte behöver vara så macho, där det är lugnt att va emotional och där det inget annat än kärlek är välkommet. Alla som var på ’Fäller Ingen Tour’ vet. Det var så sjukt, och all den energin har jag lagt in i mitt nya album som kommer 2020. Och ni vet redan, det kommer vara romantiskt och lit at the same damn time… Puss puss” – Newkid.

Newkid gör krispig pop-R&B och har omnämnts som ”den starkast lysande stjärnan på den genrehimlen”.

Han gjorde comeback 2017 efter 6 års frånvaro med låten ”Kate Moss” och under 2018 kom albumet SS/AW18 med låtar som idag streamats totalt 25 miljoner gånger på Spotify.

Bokning & Press

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Newkid.