Nause

Vårturné 2020

Om Nause

Nause, eller Jacob Criborn som han egentligen heter, är en svensk DJ inom electro- och house. Nause slog igenom 2011 med låten "Made of", som tagit nomineringar i både Grammis och P3 Guld, och dundrat sig igenom dansgolven i Sverige och världen.

Bokning & Press

Singelaktuella Nause åker ut på vårturné!

Med hits som ”Made of”, ”Dynamite” och ”Hungry Hearts” har en av Sveriges största dj-akter Nause, minst sagt byggt upp ett imponerande låtregister. Med över 300 miljoner streams på Spotify och den rykande färska singeln ”From Now” i bagaget, så är Nause nu redo att få Sverige att dansa in våren. Vårturnén har redan smygstartat och kommer härnäst att besöka städer som bland annat Borlänge, Karlskrona och Göteborg, samt ett stopp i Finland. Biljetter ute nu via blixten.se och hos de lokala arrangörerna  

Den svenska electro-house dj:n Nause slog igenom redan 2011 med hitlåten ”Made of” som tog dansscenen med storm och ledde till välförtjänta Grammis- och P3 Guldnomineringar. Sedan dess har Nause turnerat världen över, spelat på många av världens mest omtalade klubbar och definitivt inte legat på latsidan när det gäller att producera slående singlar och remixer. 

2018 släpptes singeln ”Dynamite” som bokstavligt exploderade och toppade listorna i såväl Sverige som på de globala Spotify-topplistorna och har idag över 122 miljoner streams på plattformen.  

Förra året levererade Nause singlarna ”Play Nice” tillsammans med Middle Milk, och ”Can’t Erase” tillsammans med Rebecca & Fiona som åkte rakt in i Sveriges topp 200 lista. 

Nause två senaste spelningar var i de franska alperna, där han levererade svårslagen afterskistämning. 

Snart är det dags för honom att med nytt material, komma tillbaka till Sverige för att bege sig ut på en vårturné med nedslag i bland annat Borlänge, Gävle, Göteborg och Luleå. Ytterligare ett stopp kommer även att göras i Finland i april. Biljetter finns ute nu via blixten.se och hos de lokala arrangörerna. 

Nyheter

Fler nyheter
27 feb 2020

Singelaktuella Nause åker ut på vårturné!

Med hits som ”Made of”, ”Dynamite” och ”Hungry Hearts” har en av Sveriges största dj-akter Nause, minst sagt byggt upp ett imponerande låtregister. Med över...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Nause.