Myra Granberg

Grammisnominerade Myra Granberg har inlett sommaren 2021 med både Allsång på Skansen och Lotta på Liseberg. Nu väntar fler sommarkonserter och i augusti ser vi låtskrivaren och producenten under Popsommar på Fåfängan i Stockholm. 

Uttråkad i sommarvärmen 2018 skrev Myra Granberg singeln ”Tills mitt hjärta går under” som en kärlekshymn till hennes lillasyster. Låten har sedan dess streamats över 34 miljoner gånger och Myra Granberg har hittat en plats i hjärtan runt om i hela Sverige med över miljonen lyssnare i månaden på Spotify. 

Vårens ösigaste singel ”Lose my mind” signerad Myra Granberg släpptes i april 2021. Med full kraft är det ett anthem att dansa till, tillägnad alla som omfamnar sin ångest och leder upp till Myra Granbergs efterlängtade debutalbum i höst.

"Så länge jag kan minnas har en ihärdig och fruktansvärd ångest varit en del av mitt liv. Den har förstört så sjukt mycket, men ju äldre jag blivit så har jag börjat omfamna den som det 'fluffiga och irriterande monstret' som bara alltid är vid min sida. Någon eller något som helt enkelt vägrar ge sig av. Genom mantrat 'jag dansar med min ångest' så väljer jag att inte låta den besegra mig, och istället får den vara en ärlig inspiration till min musik. 

Därför är 'Lose my mind' en låt tillägnad alla oss som är ett med sitt mörker. En hälsning om att man inte är ensam. Ett anthem att dansa med sin ångest till." – Myra Granberg.

”Lose my mind” är skriven av Myra Granberg och Adéle Cechal, samt producerad av Myra Granberg och Carl Wikström Ask.

Myra Granberg har en gedigen bakgrund som låtskrivare & producent. Efter en turbulent och brokig barndom i Nybro, utanför Kalmar, började hon tidigt satsa på musiken. Med stora drömmar och inga hämningar orienterade hon sig i det kreativa som startade med ett reggaeband där hon bland annat. stod som förband till Kapten Röd och Syster Sol, för att sedan bli antagen till producenthögskolan Musikmakarna år 2015. Tre år senare, efter att ha skrivit låtar till artister både inom Sverige och internationellt, samt efter en tid som writers-mentee i Los Angeles under vingarna på Fernando Garibay, hamnade fokuset återigen på hennes eget material och artistvisionen tog ny fart.

Myra Granberg har efter genombrottet med ”Tills mitt hjärta går under” fortsatt levererat musik som känns in i hjärteroten och visat att hon är en av de mest uppskattade artisterna på svenska pophimlen just nu med singlar som P3-favoriten ”Äru min nu” och platinasäljande ”HKF (Håll käften och försvinn)”. För sina prestationer nominerades Myra i kategorierna Årets Pop och Framtidens artist på P3 Guldgalan 2021, samt till Årets Genombrott på Musikförläggarnas Pris och Grammis för Årets Producent, Årets Nykomling och Årets Pop 2021. 

Hittills 2021 har hon förutom  ”Lose my mind”,  släppt singeln ”Systra mi” tillsammans med HON, “Sad Boy” och gästat Petters senaste singel ”Bara för bra”. Nu väntar ett fortsatt spännande år för Myra med fler nya singlar och ett mycket efterlängtat debutalbum som släpps i höst.

Nyheter

Fler nyheter
04 dec 2019

Myra Granberg och Moonica Mac agerar förband åt Miss Li i vår!

Den 13 februari rivstartar Miss Li sin omfattande vårturné där hon tillsammans med sitt band kommer att bjuda på hela 22 spelningar runt om i Sverige. Nu står...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill veta mer eller boka Myra Granberg.

Bokningar

Emil Rossling Larsson

emil.rossling@blixten.se

08 440 92 09