Moto Boy

Moto Boy

Moto Boy (Oskar Humlebo) har släppt musik sedan 2006, och 2019 var året då vi för första gången fick höra honom på svenska. Med ständiga lovord från pressen och med sin starka följarskara har han haft flera “karriärer i karriären” och låtit olika influenser ta plats på skivorna.

Bokning & Press

I Moto Boy möts skandinavisk melankoli med Berlins klubbliv i en självklar symbios. Allt toppat med den särpräglade och omisskännliga rösten och den androgyna framtoningen.

Under november 2018 gjorde Moto Boy tre jubileumskonserter, tio år sedan släppet av den självbetitlade debutplattan – och kort efter singelsläppet i februari 2019 gav han sig ut på en exklusiv miniturné under parollen ”Min Stora Kärlek”.

Singeln ”Vi kör tills vi dör” – den tredje i ordningen efter språkbytet i och med singeln “Min stora kärlek”, som släpptes i februari 2019 - våren efter följdes av ytterligare två spår.  

Hösten 2019 släppte Moto Boy sitt första album på svenska ("Stökigt Hjärta"), albumsläppet följdes av en klubbturné. Just nu sitter sitter Moto Boy i studion och skriver musik som kommer ut någon gång under 2020 och till sommaren blir det ut på ännu en turné!

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Moto Boy. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.