Moonica Mac

Möt våren med Moonica Mac - turnépremiär 23 april i Stockholm!

Att möta Moonica Mac är lite som att möta våren; efterlängtat, värmande och kanske lite skört. Och just så är det, att ingen som möter Moonica Mac's musik lämnas oberörd. Nyligen släppte Moonica sitt debutalbum ”Stark & Sårbar” och snart är det dags för en egen vårturné. Under våren 2020 kommer Moonica Mac att besöka ett antal städer runt om i Sverige med start den 23 april i Stockholm. 

Sedan debutsingeln 2017 har Moonica tröstat många brustna hjärtan och har med sina låtar erhållit hundratusentals streams på Spotify. Med textrader lika träffsäkra som poetiska och en röst som beskrivits som överjordisk visar Moonica oss det vackra i vemodet, styrkan i det sköra och det hoppfulla i mörkret.

Debutalbumet ”Stark & Sårbar” släpptes i november 2019 och har sedan dess hyllats stort av både fans och media och inte sällan har hennes uttryck liknats vid Monica Zetterlunds storhet och röst.

Nu är det alltså äntligen dags för Moonica Mac att bege sig ut på sin alldeles egna vårturné under våren 2020 med start den 23 april i Stockholm. Våren kommer även bjuda på ännu mer Moonica då hon kommer att följa med som support under Miss Li’s vårturné 2020. Så kom och möt våren - möt Moonica Mac!

Med sitt säregna uttryck och textrader lika träffsäkra som poetiska har Moonica Mac sedan debutsingeln 2017 tröstat många brustna hjärtan och förtjänar en självklar plats i musiksverige. Efter ett flertal lyckade singelsläpp är hon nu äntligen redo att släppa sitt debutalbum ”Star & Sårbar”.

Moonica har en förmåga att röra vid det som gör ont, visa oss det vackra i vemodet och samtidigt tända en hoppfull låga som gjort att hon nått tusentals lyssnare.

” … en av de vackraste textraderna som skrivits”
- Sandra Beijer

”Det finns ingen mer spännande i svensk musik just nu”
- Nöjesguiden

”..i kombination med en förtrollande röst och ljuva melodier är jag helsåld.”
- Barometern

Nyheter

Fler nyheter
04 dec 2019

Myra Granberg och Moonica Mac agerar förband åt Miss Li i vår!

Den 13 februari rivstartar Miss Li sin omfattande vårturné där hon tillsammans med sitt band kommer att bjuda på hela 22 spelningar runt om i Sverige. Nu står...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Moonica Mac.