Miss Li

Turné sommaren 2021 & våren 2022

12 mar 2022 konsert
13 mar 2022

Miss Li – sommarturné 2021

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" rykande färsk i bagaget var hon dessutom en av de tre "fasta", återkommande artisterna i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre.

Efter att pandemiåret 2020 slog undan benen för allt vad livemusik heter klev Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – in i studion och arbetade flitigt både med eget material och med låtar till världsartister. Hits har avlöst varandra, vi har bjudits på ”Komplicerad”, ”Starkare”, ”Förlåt” och ”Instruktionsboken” – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till sommaren är det dags att möta Sverige igen – och som vi längtat.

Nyheter

Fler nyheter
04 dec 2019

Myra Granberg och Moonica Mac agerar förband åt Miss Li i vår!

Den 13 februari rivstartar Miss Li sin omfattande vårturné där hon tillsammans med sitt band kommer att bjuda på hela 22 spelningar runt om i Sverige. Nu står...

21 okt 2019

Miss Li klar för vårturné

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka Miss Li. Observera att biljetter endast går att köpa via de länkarna som finns på denna sida.

Bokningar

Crippe Määttä

christian.maatta@blixten.se