Miss Li

Turné våren 2022

12 mar 2022 konsert
13 mar 2022

Miss Lis turné flyttas till våren 2022

Vi är, i enlighet med regeringens förbud mot offentliga evenemang för fler än 8 personer på grund av COVID-19, tyvärr tvungna att flytta vårens konserter med Miss Li till våren 2022. Alla biljettköpare blir kontaktade av respektive arrangör via e-post.

– Jag saknar er så mycket att det gör ont. Och jag menar det verkligen! Varje natt drömmer jag om att vi sjunger och dansar tillsammans. Varje morgon vaknar jag med träningsvärk för att jag har röjt så mycket på scenen, hoppat ner i publiken och sträckt ut mikrofonen för att kunna höra era vackra stämmor sjunga med alla i låtar.

Vårturnén 2020 var det absolut roligaste jag någonsin gjort. Tills en pandemi kom och satte krokben för det. Därför gör det extra ont att behöva meddela er att vi måste flytta fram turnén ytterligare. Men min största önskan är att vi alla ska känna oss trygga och säkra när vi väl går på konsert och evenemang igen. Därför har vi tagit i och flyttat den ett helt år –­ till våren 2022.

Det känns kanske långt bort! Men när väl den dagen kommer så kommer vi kunna sjunga av hela våra hjärtan!

Stockholm
- Om du kan gå på det nya datumet behöver du inte göra någonting! Din biljett gäller då istället, och du har samma plats.
- Om du vill byta konsertdag till 22/3 eller 23/3 2022 kontaktar du biljettkassan@cirkus.se senast den 7 januari 2021. Byte sker i mån av plats.
- Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgift). Du kontaktar då Cirkus biljettkassa på biljettkassan@cirkus.se senast den 7 januari 2021.

Miss Li vårturné 2022!

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan "A Woman's Guide To Survival" rykande färsk i bagaget var hon dessutom en av de tre "fasta", återkommande artisterna i 2019 års upplaga av Så Mycket Bättre. Våren 2022 åker hon äntligen ut på turné igen och besöker 18 städer runt om i landet!

– Den gångna sommarturnen kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.

Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av 2019 års upplaga av ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.

Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till sommaren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Nyheter

Fler nyheter
04 dec 2019

Myra Granberg och Moonica Mac agerar förband åt Miss Li i vår!

Den 13 februari rivstartar Miss Li sin omfattande vårturné där hon tillsammans med sitt band kommer att bjuda på hela 22 spelningar runt om i Sverige. Nu står...

21 okt 2019

Miss Li klar för vårturné

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka Miss Li. Observera att biljetter endast går att köpa via de länkarna som finns på denna sida.

Bokningar

Crippe Määttä

christian.maatta@blixten.se