Mia Skäringer

The Final Fuck Stockholm, Tele2 Arena – 23 nov

Mia Skäringer

Skriv upp lördagen den 23 november i almanackan, för då blir Tele2 Arena i Stockholm slutdestinationen för Mia Skäringers ”Avig Maria – No More Fucks To Give”. Kvällen till ära går under namnet ”The Final Fuck” och innehåller dessutom några extra överraskningar.

Bokning & Press

Avig Maria – No More Fucks To Give

- Alltså…, sån mäktig känsla. Jag vill fira vår framfart i ett brutalt avslut - eller kalla det hellre början om du vill. Vi gör det ihop, vi gör det på teletvå och jag bjuder in några hemliga gäster. Om du inte sett eller vill se igen. Detta är min kärlek till dig!, hälsar Mia.

För snart ett år sedan hade Mia Skäringer urpremiär med sin föreställning ”Avig Maria – No More Fucks To Give”. En revolutionerande föreställning som älskats av publiken och hyllats i media samt slagit publikrekord med 6 utsålda Ericsson Globe och 5 utsålda Scandinavium. Till hösten genomförs en tredje turnévända runt om i Sverige plus en kväll i Oslo. Nu är det även klart för grande finale av ”Avig Maria – No More Fucks To Give”.

Lördagen den 23 november kl 20.00 genomför Mia Skäringer ”The Final Fuck” i Tele2 Arena i Stockholm.

Manus Mia Skäringer
Regi Helena Bergström

Skrivet om föreställningen

Det här är showen vi kommer berätta om för våra barnbarn
5 getingar, Expressen

Mia Skäringers show är ett ”väckelsemöte”
5/5, Jönköpingsposten

Behovet av Mia Skäringer är stort. Kärleken till Mia Skäringer öronbedövande. Hon svarar med en storslagen föreställning gjord för arenor. Rockband, dansare, imponerande ljusshow. Känslostark, ilsken och rolig.
4 plus, Aftonbladet

Högsta betyg till Skäringer! …den stora styrkan i föreställningen är just att hon ger kvinnorna en röst. Ja, kvinnorna i plural – för Skäringer är mångsidig och kan ta sig an flera perspektiv med samma älskvärdhet. …ordet ”fantastiskt” är det som hörs mest efteråt.
Betyg 5, Corren

Stående ovationer tyder på att vi inte bara är redo, utan att vi längtar efter denna råa och ocensurerade feminism, som ruskar om gamla föreställningar.
5/5, NWT

Skäringer – ett knippe power som har fått nog
5/5, Östgöta Correspondenten

Föreställningen är modig, grov och därför rolig.
4/5, GP

Rått, närgånget och mäktigt med Skäringer.
4/5, Värmlands Folkblad

Skäringer bjöd på äkthet. Helt klart efterlängtat av publiken som aldrig tycktes vilja sluta klappa händerna och busvissla – både innan, under och efteråt.
5/5 Nerikes Allehanda

Nyheter

Fler nyheter
19 sep 2019

Mia Skäringer till Tele2 Arena lördagen den 23 november för ”The Final Fuck”!

Skriv upp lördagen den 23 november i almanackan, för då blir Tele2 Arena i Stockholm slutdestinationen för Mia Skäringers ”Avig Maria – No More Fucks To Give”....

Bokning & Press