Malou Prytz

Om Malou Prytz

17-åriga Malou Prytz från Ryd i Småland, är den yngsta kvinnliga soloartisten någonsin att debutera i Melodifestivalen. Låten ”I Do Me” tog sig direkt till final efter deltävlingen i Malmö och gick dessutom rakt in topp 20 (#13) på Spotify och nya fans slöt upp i hennes sociala kanaler.

Malou började sjunga i treårsåldern. Som nioåring var hon med i sin första talangtävling, och sedan dess har hon vunnit både ”Lilla Song Contest” på Östersjöfestivalen i Karlshamn och ”Stjärnskott” i Trelleborg. Nu går Malou första året på gymnasiet med inriktning ekonomi. På fritiden spelar hon innebandy i Ryd SK:s damjuniorer 19.

I november 2019 släppte Malou singeln "if it ain´t love", en organisk upptempo poplåt producerad med liveinstrument vilket inte hörts från Malou förut. Våren 2020 är Malou åter aktuell som en av deltagarna i Melodifestivalen, och till sommaren ska hon ut på turné!

Bokning & Press

Bokning & Press

Kontakt

Hör av dig till oss om du undrar något eller vill boka Malou Prytz. Observera att biljetter endast går att köpa via länkarna på denna sida.