Keyyo

"Ryssen kommer" med Kristina ”Keyyo” Petrushina

Kristina ”Keyyo” Petrushinas föreställning ”Ryssen Kommer” var på turné både våren och hösten 2018. Innan dess hade hon, bland annat efter programledaruppdrag för både TV-programmet ”Talang” och uppvärmningen av Melodifestivalen, ytterligare stärkt sin position som en av Sveriges mest aktuella underhållare.

Under drygt en och en halv timme sammanfattar Keyyo sitt unga liv fram till nu, och vi tas bland annat med på hennes resa från Sibirien i Ryssland hela vägen till Smedjebacken i Dalarna. I en föreställning lämpad för hela familjen får vi höra Keyyo berätta om stora drömmar, hur artistnamnet Keyyo kom till när hon var åtta år gammal, hur det är att känna att man aldrig riktigt räcker till - och mycket, mycket mer.

- Jag är så otroligt tacksam och glad för hur peppade folk är inför premiären av detta och efterfrågan har varit stor att komma till fler ställen i Sverige. Jag hoppas att så många som möjligt vill dela en kväll i vår och höst med mig, mitt tält och kaninen Putin, hälsar Kristina.

Kristina har redan vid 21 års ålder gjort sig en karriär och ett namn i Sverige som komiker, underhållare och programledare. Under våren var hon tillsammans med Per Lernström programledare för TV4:s storsatsning ”Talang” och är även en återkommande programledare för Morgonpasset i P3. Keyyo har även en av Sveriges största YouTube-kanaler och har belönats med totalt fyra utmärkelser i Guldtuben, varav en för ”Årets humorkanal”..

Föreställningen regisseras av Anna Vnuk som förutom uppdrag för bl a Dramaten också är en del av humorkollektivet Grotesco.

Bokning & Press

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka Keyyo