Julia Lov

Julia Lov

Att känna sig underlägsen, överkörd och ensam, i en destruktiv relation, är något man bara orkar ett tag, tills elden väcks i en själv, och växer, och man hittar sig själv igen, och man kommer på att man förtjänar mer. Det är vad Julia Lov sjunger om i sin nya singel FIRE (Po Po Pom Pom), skriven av artisten själv med hjälp av producenten Nick Jarl. Inspirerat av hennes egna liv och känslor.

- Jag har tidigare tryckts ner till botten men jag är nu mycket högre upp än den allra högsta toppen. Det går att komma ifrån det som känts som en makt över dig, du måste bara vända det till din egen. Du har makten över dig själv, ingen annan.

Låten skrevs på en ända kväll, det är enkelt att vilja skriva om de som varit svårt, men det är inte alltid lätt att hitta de rätta orden som beskriver. Singeln är inspelad med Nick Jarl (som bl.a tidigare jobbat med Loreen, Westlife, Will Young & Violetta) i hans studio, och mixed och mastrad av Sami Sirviö på Park Studios.

Julia Lov har sjungit sedan hon var liten och har jobbat tillsammans med olika människor tills hon till slut hittade Nick Jarl, de har jobbat tillsammans i ett år och de hjälptes åt att bli signade hos Psykbunkern, nu börjar resan!

Bokning & Press
Julia Lov
Julia Lov

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka Julia Lov