Eric Gadd

Sveriges okrönte soulkung!

Eric Gadd debuterade med plattan Hello! 1987 och har sedan dess släppt ytterligare elva studioalbum. Mannen bakom klassiker som Bara himlen ser på, Do You Believe in Me, Why Don’t You, Why Don’t I och Vi kommer aldrig att förlora, har Grammisbelönats tre gånger, sålt guld- och platinaskivor både dubbelt och trippelt.

Han är en uppskattad liveartist som uppträtt live fler än 4 000 gånger. Utöver konstant turnerande var Eric Gadd en av de första artisterna som spelade på Restaurang Strandvägen 1, fem kvällar i veckan under en hel månad.

Under 2017 firade Eric Gadd 30 år som artist och i september 2018 debuterade han med den egna, kritikerrosade showen ”OMG” på Hamburger Börs i Stockholm.

Bokning & Press

Höstturnén 2020 inställd

Till följd av restriktioner och osäkerheter kopplade till COVID-19 är den planerade höstturnén 2020 med Eric Gadd ”Gadd, Hopp & Kärlek” inställd. Alla biljettköpare kommer få återbetalning för köpa biljetter.

Nyheter

Fler nyheter
20 nov 2019

GADD, HOPP & KÄRLEK på turné i vår!

Eric Gadd har varit verksam artist i över 30 år, släppt massor av album, belönats med Grammisstatyetter, förärats med guld- och platinaskivor samt turnérat...

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka Eric Gadd.