Doreen Månsson

Doreen Månsson

Doreen Månsson är en konferencier, programledare och föreläsare som är drivande, glammig samt interagerar med publiken på ett underhållande sätt. Med sin långa erfarenhet som TV-producent har hon en unik känsla för helheten där dramaturgin spelar en viktig roll. Inga uppdrag är för stora – eller för små för den delen – för Doreen. Tidigare har hon bland annat lett banketter som Stora Chefsgalan, Childrens Climate Prize, Betsson och Cervera 30 år.

Doreen Månsson är en folkkär och prisbelönad programledare med 17 års erfarenhet inom TV-branschen. Hon har programlett alltifrån tunga politiska program om bland annat främlingsfientlighet till att få alla Sveriges barn att sjunga med i låtar som "Olika barn leker bäst" från det prisbelönade programmet "Dilemman med Doreen".

Men listan är längre än så med bland annat Talkshowen Doreen 21.30/SVT Nöje, Doreen kommer hem /kulturprogram om konstnärer i miljonprogrammen, Vi lagar bästa maten/ SVT Nöje, Ung och bortskämd/SVT Nöje, Ensam kommande flyktingbarn/Dokumentärserie för UR, Välkomna nästan allihopa/UR, programledare för Midsommar på Läckö slott/SVT Nöje ,Trädgårdstoppen/Kanal 5, Idol/TV4, programledare för Världens barn galan/ SVT1.

Doreen åtar sig uppdrag som föreläsare, drivande moderator samt konferencier/programledare för galor och banketter. Oavsett allvarlighetsgrad på uppdraget så finns alltid inslag av humor och improvisation som gör publiken alert och nyfiken.

Doreen genomför även konserter med allsång för barn i alla åldrar!

Bokning & Press

Föreläsningar

Moderator och konferencier
- med ett stort samhällsengagemang!

Doreen Månsson är känd för att på ett proffsigt och edgy sätt engagera sin publik med allt från interaktivitet men också med sin varma och underhållande intervjuteknik.

Doreen förbereder sig grundligt för att kunna ställa de verkligt intressanta frågorna, samtidigt som hon är extremt duktig på att få den som intervjuas att känna sig bekväm i situationen. Med sin gedigna bakgrund från hundratals direktsändningar på TV kan man alltid lita på att hon med säker hand leder såväl samtal som lite "knivigare" utfrågningar.


Föreläsare inom mångfald
Doreen Månsson är uppväxt i Afrika och Umeå och har blivit kristallennominerad för bästa programledare i TV och producerat program för TV. Hon är en välkänd och respekterad debattör och mångfaldskonsult. 

Doreens erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor är lång och kan utan problem kombinera sina personliga erfarenheter för att skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning, med musik om så önskas. Hon brinner för att lyfta frågor som kanske framstår som svåra och på så sätt skapa förändring för framtiden.

Föreläsningen innefattar mångfald, rasism, diskriminering, utanförskap, och jämställdhet.

Föreläsningslängd ”Olika barn leker bäst”: ca 45-60 minuter


Trädgård med Doreen 
Doreen har även varit programledare för det omåttligt populära TV-programmet ”Trädgårdstoppen” samt gett ut boken "Doreens trädgård och kök”. 

Odling kopplat till mat är en av våra absolut snabbast växande trender och intresset är stort i alla åldersgrupper och här är Doreen den perfekta förebilden för att leda ett lärorikt och entusiasmerande samtal på alla möjliga olika nivåer.

Följ bloggen: https://netstyle.se/doreen/

Föreläsningslängd ”Doreens trädgård & kök”: ca 60 minuter


Till kyrkan
- välkomna nästan allihopa! 

Tron gör att man kan ta sig an uppgifter där syftet är större än den egna vinningen. Med sina föreläsningar ger hon detta fenomen uppmärksamhet på ett lustfyllt, roligt och peppande sätt. Ofta kombineras föreläsningarna med att barnkörer sjunger låtar från "Doreens dilemman", något som garanterat öppnar både hjärtat och sinnet.

På frågan om vad tron betyder för henne svarar Doreen; - Den är viktigast. Har man en tro blir det som en flytväst, man orkar ta sig genom djupare och farligare vatten. Tron gör att man kan slänga sig in i grejer där syftet är större än den egna vinningen.

Föreläsningslängd ”Olika barn leka bäst”: ca 45-60 minuter


Sjung med Doreen

Doreen med komp bjuder på en härlig allsångstimme för barn i alla åldrar. Mellan sångerna håller Doreen ett fint och lärorikt samtal om olikheter och tankar kring ökad acceptans och förståelse inför andra.

Konsertlängd: ca 60 minuter

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill boka Doreen Månsson