Djurparken

Djurparken

Djurparken slog ned på den svenska musikscenen under våren 2015 från tillsynes ingenstans med debutsingeln ”Under” som hade premiär i Musikguiden i P3 och fick stor uppmärksamhet på nätet och tog gruppen ut på spelningar på festivaler och klubbar runt om i Sverige. De reser världen runt för att skriva och spela in sin elektroniska mash-up av elektroniskt baserad pop och hiphop i hemmabyggda studios i allt från de snöbeklädda norrländska skogarna till värmen i Indien, Grekland, Indonesien och Jamaica.

Djurparken består av David Lexholm, Jesper "Jeepstarr" Trodal, Basse Davidsson, Anthon Johansson samt Gustav Elveros och är gruppen som de senaste åren gjort sig ett namn som ett av Sveriges mest nyskapande och intressanta musikkollektiv.

2016 släppte Djurparken sitt debutalbum ”Excusez mon Suédois” och har idag cirka 3 miljoner streams på Spotify. Under 2017 släppte de visserligen singeln ”Som en Don” tillsammans med JOY M’Batha, men tog medvetet ett steg tillbaka för att fokusera på att producera nytt material inför 2018.

I början av året 2018 släppte Djurparken sin kanske starkaste singel hitintills. ”Sista Dansen” är en låt om kärlek och saknad, glädje och sorg. Gruppen beskriver det själva som en hyllningslåt till en nära vän som inte längre är vid livet, på grund av ofattbart tanklöst våld och en kärlekslåt till en livspartner, en bästa vän och till livet självt.

Djurparken låter hälsa att Sista Dansen bara är det första av flera nya släpp som kommer under året, och att vi kan förvänta oss flera spännande artistsamarbeten och livespelningar under året.

Bokning & Press

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du undrar något eller vill boka Djurparken