Andreas Weise

Andreas Weise

Andreas Weise är en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Hans senaste singel heter ”My Love Runs Deep” och hösten 2019 åkte han på sin första egna turné ”NÄRA Andreas Weise”.

Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med nya låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan.

”My Love Runs Deep” är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl).

Nyheter

Fler nyheter
25 jun 2019

Andreas Weise åker ut på sin första egna turné i höst!

Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 heter Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Nyligen släpptes singeln...

Bokning & Press

Kontakt

Hör av dig till oss om du undrar något eller vill boka Andreas Weise. Observera att vi inte säljer några biljetter till konserterna, dem köper du via köplänkarna du hittar på denna sida.