Adam Kanyama

Om Adam Kanyama

Det kommer antagligen aldrig gå att bevisa fenomenet som kallas för ”medfödd talang”, men när det är Adam Kanyama som är talangen i fråga är det svårt att förneka att Norsborgssonen alltid haft rappandet i sig.

Adam Kanyamas karriär fick en omedelbar start när han 2011 fick kicka 16 bars på en Ison & Fille-show i Skärholmen och hypen var ett faktum. Året därpå vann han ett nordiskt mästerskap för rapmusik(Rap It Up) och kallades ett par år senare för svenska hiphop-scenens mest spännande framtidsnamn av Kingsize Magazine(2014). Året därpå blev han tillfrågad att öppna för ingen mindre än ASAP Rocky – vilket han såklart gjorde.

Adam har som en del av OIAM-kollektivet bland annar haft en stor hitsingel i form av ”Avundsjuka” som hittills streamats nästan 17 miljoner gånger. Han har samarbetat med en rad olika artister, alltifrån Elliphant till Timbuktu och 2016 gjorde han även en uppmärksammad och hyllad skådespelardebut i filmen ”Medan vi lever”.

Senaste från Adam är singeln ”Feta grejer” som släpptes 8 februari – en låt som skrevs och spelades in på bara tre timmar. Låten är hans personliga anthem om att börja leta kickar bortom droger och alkohol, att ”fortsätta addera feta grejer som utmanar dig som människa på din helt personliga bucket list”.

Singeln är producerad av det nya stjärnskottet inom svensk hiphop-produktion; Krustofer, som nu senast bl.a. ligger bakom Ivorys kommande album inkl. singlarna ”No Pain” och ”Liv och död” (feat. Fille Danza).

Bokning & Press

Bokning & Press

Kontakt

Kontakta oss om du vill ha mer information eller boka Adam Kanyama.

Bokningar

Christian Määttä

christian.maatta@blixten.se