Arena Run 2017

I februari 2016 var det premiär för Arena Run – Nordens största upplevelselopp i inomhusmiljö – där tusentals, både vuxna och barn, kämpade sig runt en unik och utmanande hinderbana mitt i Friends Arena. Samma månad 2017 var det dags igen, och nästa år blir det tredje gången gillt när Arena Run går av stapeln den 17 februari 2018.

Arena Run är ett lopp om 5 km där du inne på Friends Arena tar dig över hinder i en bana med fylld av minnesvärda upplevelser.

Det som gör Arena Run unikt är att du får uppleva loppet inne på Sveriges nationalarena, möta en massa utmaningar och den oslagbara stämningen. I Arena Run spelar det ingen roll om du är nybörjare, motionär eller där med hela familjen. Vi kan garantera årets första utmaning, peppande underhållning längs banan och en upplevelse du sent kommer glömma.

Banan är designad för att alla deltagare ska kunna ta sig över, under och igenom utan att mötas av el, vatten eller att bära sin egen vikt. Hur snabbt och smidigt du tar dig fram visar klockan vid målgången.

Banan sträcker sig från arenans innerplan hela vägen upp till våning 6. Du springer upp- och nerför trappor, mellan barerna på plan 4, genom garaget, arenakorridorerna, läktarna och på innerplanen där stjärnor som Zlatan, Beyoncé och Messi stått i rampljuset. I Arena Run är DU stjärnan!

I Arena Run deltar du individuellt, som lag eller i familjeklassen.

Det är fri entré för publiken under tävlingsdagen och för de allra minsta finns även ett Mini-Arena Run som inte kräver någon föranmälan.

 

Läs mer om Arena Run och anmäl dig till loppet på arenarun.se