Sirena

Sirenas singel "Chemicals” hyllades hösten 2014 av Gaffa som "högkvalitativ pop”. Hon sjunger också på Style of Eyes låt "Louder”, har släppt singeln "Lunar Lights" och medverkar på Alessos låt "Sweet Escape".

Biografi

22-åriga Sirena växte upp i ett musikerhem med en professionell musiker till pappa. Hon började sjunga i kör när hon var liten och skrev sina första egna låtar i tonåren. Hösten 2012 träffade Sirena låtskrivaren Noonie Bao som såg potentialen i Sirena och såg till att hon signades till Noonies management. Det dröjde inte länge innan Sirena samarbetade med houseduon Galavant och medverkade på den guldsäljande singeln "Tonight”.

Under våren 2013 skrev Sirena kontrakt med skivbolaget Svenska Inspelningar/Universal och i juni släpptes debutsingeln "Love is Not”. Den låg på P3:s spellista i elva veckor och följdes i november 2013 upp med singeln "Don't Fear the Water".

Hösten 2014 släppte hon den hyllade singeln "Chemicals", som hon bland annat framförde i "Musikhjälpen" i P3 och SVT. Under 2015 släpptes "Hearts EP" som bland annat innehåller låtarna "Hearts" och "Lunar Lights".