Pale Honey

Med sitt uppfräschade, synthigare sound, är rockduon Pale Honey redo för scenen. Singlarna ”Real Thing” och ”Why Do I Always Feel This Way” har du nog redan hört. I väntan på det nya albumet kan du bland annat se den klockrena liveakten som förband till Peter Bjorn and John i Göteborg och Stockholm  och på turné i Tyskland!

Pale Honey är den minimalistiska rockduon från Göteborg som består av Tuva Lodmark och Nelly Daltrey. För ett drygt år sedan kom det kritikerrosade och P3-Guld nominerade debutalbumet ”Pale Honey”. Albumsläppet följdes upp av spelningar både i Sverige och utanför gränserna, bland annat en utsåld Londonspelning på The Islington.

I radiokanaler som Sveriges Radio P3 och i många hörlurar har Pale Honey tagit sig in med sina senaste singlar ”Real Thing” och ”Why Do I Always Feel This Way”. ”Real Thing” kom med en sjukt snygg och spöklik video som Johan Stolpe har regisserat.

Nyligen gav Pale Honey tre exklusiva spelningar på hemmaplan. I vår är de förband till internationella popjättarna Peter Bjorn and John i Göteborg och Stockholm samt spelar en egen konsert på Subkulturfestivalen i Trollhättan. Pale Honey drar också på turné i Tyskland!

Album nummer två från Pale Honey släpps senare under 2017. 

Texten uppdaterades: 2017-03-21.