Adrian Lux

Adrian Lux är ett av de största namnen på den internationella klubbscenen. Han har släppt mängder av hits så som "Teenage Crime”, "Wild Child” och "Damages” med sammanlagt över 30 miljoner lyssningar på Spotify. I slutet av 2015 släppte han singeln "Torn Apart" på Axwells label Axtone och just nu jobbar han med ett nytt album.

Nya singeln “Torn Apart” är det första resultatet av ett år då Adrian Lux förutom att göra spelningar runt om i världen också jobbat intensivt med att göra ny musik.

– Det här året har handlat mycket om att utveckla mitt sound. Jag har lagt ner en hel del tid på att gräva där jag står och är nu redo att komma ut med musik som jag är stolt över, berättar Adrian Lux.

Han har utvecklat ett helt eget sound i sina dj-set och blandar allt från dansant indiepop till euforisk dansmusik.

– Jag försöker alltid skapa en atmosfär som handlar om att få folk i en viss stämning. Som DJ och artist är det roligt att bygga upp en väldigt bra känsla och nå det kritiska momentet under en kväll när publiken “släpper det” och hänger med på allt man gör. Det är då jag gillar att spela lite annorlunda grejer som överraskar publiken och utmanar mig själv, berättar Adrian Lux.